Kesytä sipuli suuhun sopivaksi – näillä resepteillä arkinen sipuli muuttuu loistavaksi lisukkeeksi tai maukkaaksi pääruuaksi - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Kesytä sipuli suuhun sopivaksi – näillä resepteillä arkinen sipuli muuttuu loistavaksi lisukkeeksi tai maukkaaksi pääruuaksi

Marinoitu sipuli sopii esimerkiksi hodareiden, hampurilaisten ja salaattien lisukkeeksi.

24.1.2019 8:00

Sipuli on monikäyttöinen lisuke ja sopii monen mielestä paikkaan kuin paikkaan sellaisenaan, raakanakin. Pienellä jatkojalostamisella sipulista löytyy kuitenkin aivan uusia puolia, eikä sen ärhäkkyys peitä muita makuja alleen.

Kotimaiset kasvikset ry:n perinteistä sipuliviikkoa vietetään 21.–27. tammikuuta. Sen kunniaksi voi pyöräyttää vaikka sipulipastan tai pehmittää sipulin lempeän makuiseksi salaattia varten.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: