Pienten ruokapaikkojen iso tekijä - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Pienten ruokapaikkojen iso tekijä – Kankaanpääläinen kolmen yrityksen kokonaisuus on kasvanut yli 60 ravintolan ketjuksi

Ketjujohtaja Miikka Haapala on tuttu näky Kankaanpään XMealin keittiössä. Mies tekee muun muassa paistovuoroja säilyttääkseen tuntuman pikaruokakenttään. Taustalla työskentelevät Teemu Haataja ja Erja Vilander.

20.1.2019 19:17

Hymyilevä mies astuu kankaanpääläisen hampurilaisravintolan etuovista sisään. Ravintola ei ole vielä auki, mutta mies tietää, että pian paikka on kuin täyteen ammuttuna väkeä. Lounasaika on alkamassa. Mies pyörähtää tiskin takana, laittaa ravintolatuotteita ja hinnastoja esittelevät näyttöpäätteet päälle ja istuu pöytään.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: