Poliisi otti kiinni kaksi tamperelaismiestä epäiltynä Valkeakosken murhista - ”Miehiä ei ole päästy kuulemaan heidän päihtymystilansa vuoksi” - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Poliisi otti kiinni kaksi tamperelaismiestä epäiltynä Valkeakosken murhista - ”Miehiä ei ole päästy kuulemaan heidän päihtymystilansa vuoksi”

Lempääläntiellä sijaitsevasta, palamaan sytytetystä asunnosta löytyi kahden miehen ruumiit. Murha-asunto on toisen uhrin koti.

19.1.2019 19:09 | Päivitetty 19.1.2019 19:10

Poliisi on tänään iltapäivällä ottanut kiinni Akaasta kaksi tamperelaista miestä epäiltynä kahdesta murhasta, tuhotyöstä ja vahingonteosta. Miehet ovat syntyneet vuonna 1989 ja 1985.

Miesten jäljille päästiin poliisin omien tutkimusten ja etsityn punaisen auton polttamiseen liittyneiden havaintojen ansiosta.

–Kiinniotto sujui rauhallisesti. Miehiä ei ole päästy kuulemaan heidän päihtymystilansa vuoksi, Sisä-Suomen poliisilaitos kertoo tiedotteessaan.

Poliisi kiittää vihjeistä

Valkeakoskella Lempääläntiellä sijaitsevasta, palamaan sytytetystä kerrostaloasunnosta löytyi perjantain ja lauantain välisenä yönä kahden miehen ruumiit. Vainajat ovat poliisin mukaan valkeakoskelaisia miehiä. Uhrien syntymävuodet ovat 1989 ja 1980.

Ensin pelastajat löysivät toisen uhrin, joka tuotiin asunnosta ulos elvytystä varten. Mies kuitenkin todettiin lähes välittömästi kuolleeksi. Hänessä näkyi myös ulkoisen väkivallan merkkejä. Pelastajat löysivät asunnosta myös toisen miesvainajan, joka oli myös joutunut väkivallan uhriksi. Vainajat vietiin Tampereen yliopistolliseen sairaalaan ruumiinavaukseen.

Esitutkinta jatkuu sekä teknisen että taktisen tutkinnan osalta huomenna sunnuntaina. Poliisi kiittää yleisöä saamastaan avusta.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut