KRP vaatii kahta miestä vangittavaksi linja-autoissa tapahtuneista välikohtauksista – Loimaan ja Uuraisten tapauksia ei tutkita terroristisina tekoina - Kotimaa - Satakunnan Kansa

KRP vaatii kahta miestä vangittavaksi linja-autoissa tapahtuneista välikohtauksista – Loimaan ja Uuraisten tapauksia ei tutkita terroristisina tekoina

7.12.2018 14:47

Keskusrikospoliisi (KRP) tutkii kahta busseissa tapahtunutta välikohtausta liikennetuhotyön yrityksenä. Toinen tapauksista tapahtui Uuraisilla Keski-Suomessa tiistain ja keksiviikon välisenä yönä kello yhden maissa.

Välikohtauksen aiheuttanut mies oli noussut paikaltaan ja puuttunut kuljettajan ajoon. Etupenkeillä istuneet olivat onnistuneet taltuttamaan miehen ja painamaan hänet maahan.

Toinen vastaavanlainen tapaus sattui Loimaalla, kun miehen epäillään puuttuneen linja-auton kulkuun tiistaina iltapäivällä.

Molempia miehiä esitetään vangittavaksi todennäköisin syin liikennetuhotyön yrityksestä epäiltyinä. Tekoja ei tällä hetkellä tutkita terroristisina tekoina.

Teot ovat poliisin mukaan itsenäisiä, eivätkä epäillyt tunne toisiaan. Poliisi jatkaa asian selvittämistä. Poliisitiedotteen mukaan miesten motiivit eivät ole täysin selvät, mutta tapahtumienkulku on pääpiirteissään poliisilla tiedossa.

Molemmat epäillyt ovat noin 30-vuotiaita ulkomaalaisia miehiä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: