He ovat Pohjoismaiden etsityimmät rikolliset: Entinen Cannonball-jengiläinen Janne Nacci piileskelee ulkomailla ja kirjoittaa blogia - Kotimaa - Satakunnan Kansa

He ovat Pohjoismaiden etsityimmät rikolliset: Entinen Cannonball-jengiläinen Janne Nacci piileskelee ulkomailla ja kirjoittaa blogia

7.12.2018 12:17 | Päivitetty 7.12.2018 13:53

Keskusrikospoliisi etsii yhdessä Ruotsin ja Tanskan poliisiviranomaisten kanssa etsintäkuulutettuja henkilöitä, jotka saattavat oleskella jossakin Pohjoismaassa.

Poliisien Fast-yksiköiden julkaisemilla listoilla on henkilöitä, joita epäillään törkeistä rikoksista tai heidät on jo tuomittu niistä. Listat on julkaistu samaan aikaan Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Poliisien Fast-yksiköt ovat osa Enfast-verkostoa, jonka tehtävänä on aktiivisesti etsiä vakaviin rikoksiin syyllistyneitä tai niistä tuomittuja henkilöitä.

Niin Suomen kuin Ruotsin ja Tanskan etsintäkuuluttamista henkilöistä voi antaa vinkin soittamalla numeroon 050 440 1800 tai sähköpostilla osoitteeseen wanted.krp@poliisi.fi

Seuraavassa poliisin etsintäkuulutustiedot:

Janne Tranberg

Tranberg Janne Petteri (s. 1974): Suomen viranomaiset etsivät Janne Tranbergia eurooppalaisella pidätysmääräyksellä suorittamaan 649 päivää vankeutta ja vastaamaan syytteisiin 25 törkeästä veropetoksesta.

"Nacci" Tranberg oli liivijengi Cannonball MC:n johtohahmoja, kunnes hänet erotettiin viime vuonna. Tranberg on sen jälkeen oleskellut ulkomailla, muun muassa Ranskassa. Hän esiintyy Janne Nacci -nimellä Facebookissa ja kirjoittaa jopa blogia.

Hans Thorsén.

Thorsén Hans Torbjörn (s. 1983): Suomen viranomaiset etsivät Hans Thorsénia eurooppalaisella pidätysmääräyksellä vastaamaan syytteisiin törkeästä huumausainerikoksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja huumausainerikoksesta.

Mike Soldier.

Soldier Mike (s. 1985): Suomen viranomaiset etsivät Mike Soldieria (ent. Mertsi Allan Isberg) eurooppalaisella pidätysmääräyksellä suorittamaan 1 350 päivää vankeutta. Soldier on tuomittu mm. törkeästä huumausainerikoksesta ja ampuma-aserikoksesta.

Sammy Mäenpää.

Mäenpää Sammy Markus (s. 1973): Suomen viranomaiset etsivät Sammy Mäenpäätä (ent. Tuikka, ent. Friman) eurooppalaisella pidätysmääräyksellä suorittamaan 1 724 päivää vankeutta. Mäenpää on tuomittu mm. taposta ja ampuma-aserikoksista. Mäenpää jäi palaamatta poistumisluvalta vankilaan 9.8.2018.

Ville Lehmusmetsä.

Lehmusmetsä Ville Tapani (s. 1982): Suomen viranomaiset etsivät Ville Lehmusmetsää eurooppalaisella pidätysmääräyksellä suorittamaan 2 707 päivää vankeutta. Lehmusmetsä on tuomittu mm. törkeästä huumausainerikoksesta.

Amin Qatra.

Qatra Amin (s. 1989, Afganistanin kansalainen): Amin Qatraa etsitään murhasta, joka tehtiin 1. kesäkuuta 2016 Vejlessä, Tanskassa.

Mohamad Hassan.

Hassan Mohamad Ahmed (s. 1983, Somalian kansalainen): Etsitään murhasta, joka tapahtui 28. elokuuta 2009 Broenshoejissa, Tanskassa.

Max Serwin.

Serwin Max (s. 1977, Ruotsin kansalainen): Etsitään Ruotsissa paljastuneesta laajasta petossarjasta, joissa on kysymys sadoista miljoonista Ruotsin kruunuista. Käyttänyt myös nimeä Emil Amir Ingmanson.

Jani Kellokumpu.

Kellokumpu Jani (s. 1981, Ruotsin kansalainen): Etsitään taposta/kuolemantuottamuksesta ja niiden yrityksistä Haaparannassa 2016.

Kristofers Kastellanoss.

Kastellanoss Kristofers (s. 1993, Ruotsin kansalainen): Tuomittiin Tukholmassa 7. marraskuuta 2017 tehdystä murhasta, karkasi vankikuljetuksesta Laxåssa 12. heinäkuuta 2018.

Amim Boali.

Boali Amim (s. 1992, Algerian kansalainen): Epäillään yhdessä Wael Ben Abdullahin kanssa Malmössä joulupäivänä 2014 tehdystä murhasta.

Wael Ben Abdullah.

Ben Abdullah Wael (s. 1993, Libyan kansalainen): Epäillään yhdessä Amim Boalin kanssa Malmössä joulupäivänä 2014 tehdystä murhasta.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos