Video: Lasit ja kukat lentelivät Viking Gabriellalla myrskyssä - Aamupalabuffetissa jouduttiin turvautumaan kertakäyttöastioihin: ”Varmasti yksi myrskyisimmistä öistä” - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Video: Lasit ja kukat lentelivät Viking Gabriellalla myrskyssä - Aamupalabuffetissa jouduttiin turvautumaan kertakäyttöastioihin: ”Varmasti yksi myrskyisimmistä öistä”

Kukkapurkitkin saivat kyytiä Viking Gabriellalla.

30.11.2018 18:51

Risteilymatkustajat saivat kovaa kyytiä torstain ja perjantain välisenä yönä Viking Gabriellalla. Ilmatieteen laitos kertoi jo keskiviikkona, että merialueilla on odotettavissa paikoin myrskylukemia ja kovaa aallokkoa.

Viking Gabriella lähti torstaina Helsingistä Tukholmaan kello 17.30. Laivan oli tarkoitus saapua Tukholmaan perjantaina kello 10, mutta laiva saapuu perille noin kaksi tuntia aikataulussa myöhässä.

Myrskyn jäljiltä irtaintavara oli laivalla sikin sokin. Jopa hytissä oleva jääkaappi oli siirtynyt pois paikoiltaan. Hytissä olleita juomalaseja oli niin ikään pudonnut lattialle ja särkynyt.

Taxfreessä tavarat olivat levinneet lattioille. Kukkaruukkuja oli kaatunut. Aamupalalla oli kertakäyttöastiat käytössä, koska astioita meni niin paljon rikki.

Katso video tilanteesta:

Ruokaa ja kahvia jaettiin matkustajille ilmaiseksi.

”Yksi myrskyisimmistä öistä”

Viking Linen tiedotuspäällikkö Christa Grönlund on itsekin ollut viime yönä Gabriellan matkassa ja vahvistaa tiedot

–Olen ollut 30 vuotta tässä työssä ja kyllä tämä on varmasti yksi myrskyisimmistä öistä, jonka olen laivalla viettänyt.

Grönlundin mukaan he pyrkivät tekemään matkustajien eteen kaikkensa. Hänen mukaansa laivalla ei ole ollut minkäänlaista paniikkia, vaikka myrsky on keinuttanut alusta kovastikin.

–Tanssilattialla mentiin laidasta laitaan. Kyllä täällä on kaikilla ihan hyvä fiilis. Varmasti osaa matkustajista tämä on valvottanut.

Grönlundin mukaan matkustajat eivät voi saada korvausta matkasta sään takia.

–Emme voi ilmalle mitään. Olemme säiden armoilla. Toki haluamme aina tehdä matkustajille matkustusmukavuuden niin hyväksi kuin mahdollista. Sen takia olemme pari tuntia myöhässä, hiljensimme ja yritimme ajaa niin, että olisi mahdollisimman vähän myrskyä ja tyrskyä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut