Surmateko kauhistuttaa Sastamalassa, "kylän ilopilleri" tapettiin yksityisasuntoon – Aamulla uhrin tavannut: "Hän oli iloinen läheisensä kotiuttamisesta sairaalasta" - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Surmateko kauhistuttaa Sastamalassa, "kylän ilopilleri" tapettiin yksityisasuntoon – Aamulla uhrin tavannut: "Hän oli iloinen läheisensä kotiuttamisesta sairaalasta"

Kyläläisen mukaan surmapaikka on kylän entinen "keskuspaikka".

2.6.2018 19:51

Poliisi epäilee, että mies tapettiin keskellä kylää Stormintiellä olevassa yksityisasunnossa perjantai-iltana.

Poliisi sai ilmoituksen hätäkeskukseen ja löysi miehen kuolleena ja otti kiinni miehen ja naisen surmaan liittyen. Iltalehden tietojen mukaan mies on vapautettu kuulustelujen jälkeen.

Kylän raitilla eräs paikallinen purki järkytystään Iltalehdelle.

–Täällä oli kaksi poliisipartiota ja ambulanssi. Ruumisauto vei ruumiin. Vielä perjantaina aamulla juttelin pojan kanssa, hän oli iloinen, kun hänen läheisensä oli päässyt sairaalasta kotiin, naapuri kertoo.

Kaikkien tuntema ilopilleri

Uhri oli kaikkien tuntema, iloinen ja ystävällinen mies, joka asui äitinsä kanssa.

– Hän on stormilaisia, käynyt seurakunnan päiväkerhonkin lapsena. Hän jutteli kaikille ja oli avoin, sellainen ilopilleri. Tämä surma järkyttää syvästi kaikkia, kyläläinen kertoi.

Kyläläisen mukaan surmapaikka on kylän entinen "keskuspaikka", eli Supposen sekatavarakauppa, josta on tehty vuokra-asuntoja.

– Kaupasta sai aikoinaan kaikki, mitä ihminen tarvitsi. Se on ollut kymmenisen vuotta vuokra-asuntoina, kyläläinen kertoi.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: