Mitä tapahtui Jennifer Lopezille? - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Mitä tapahtui Jennifer Lopezille?

Rob Cohen (vasemmalla) on ohjannut The Boy Next Door -elokuvan, jossa Jennifer Lopez on aviokriisin kourissa olevan Claire Petersonin roolissa.

19.4.2018 7:00

The Boy Next Door

★ Onko aika armoton vai manageri kehno? Joskus 2000-luvun taitteessa Jennifer Lopezilla riitti vientiä sekä konserttilavoilla että George Clooneyn rinnalla elokuvassa Out of Sight - Mieletön juttu. J-Lo oli käsite. Tänään Lopez hölkkää läpi tällaisia tusinajännäreitä, joissa jäljitellään hittejä ennen hänen läpimurtoaan. Naapurin nuorta, arveluttavaa komistusta Noah Sandbornia esittää Ryan Guzman. Ensiesitys. (USA 2015)

Frii torstai 19.4. klo 21.00

Svengijengi ’62

★★★★ George Lucas ei läpimurtoelokuvassaan tähyillyt kaukaisiin galakseihin. Tuleva Star Wars -guru palasi oman sukupolvensa nuoruuteen, 1960-luvun alkuun periamerikkalaisessa pikkukaupungissa. Elämänhalu, mehevä nostalgia ja kaiho asettuvat tiukkaan sykkyrään, kun Richard Dreyfuss, Ron Howard ja kaverit viettävät nuoruutensa viimeistä vapaata iltaa. Edessä on opintoja, aikuisuutta ja vastuuta. Ja joillakin Vietnam. (USA 1973)

Kutonen torstai 19.4. klo 21.00

Ihmiset väkijoukossa

★★★★★ King Vidorin mykkäelokuva on klassikko, jossa amerikkalainen unelma murenee käsiin, mutta pitää silti pientä ihmistä liikkeellä. James Murray on konttorin puurtaja, jonka elämä ei ole vastannut odotuksia. Vidor antaa siitä enteitä pitkin matkaa, muun muassa huvipuistossa, jossa sekavat kieputtimet ennakoivat edessä olevia koettelemuksia. Nuoren parin tarinan täydentää ohjaajan vaimo Eleanor Boardman. (USA 1928)

Yle Teema & Fem torstai 19.4. klo 21.00

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: