Sortumavaarassa oleva talo asetettiin käyttökieltoon Tampereella – Asukkaat lähtivät talosta evakkoon maanantai-iltana - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Sortumavaarassa oleva talo asetettiin käyttökieltoon Tampereella – Asukkaat lähtivät talosta evakkoon maanantai-iltana

Tampereen kaupungin rakennusvalvonta kävi sortumavaarassa olevan talon tontilla tiistaiaamuna ja totesi, ettei talossa ole nyt turvallista asua. Talo näyttää seisovan tukevasti betonipilareiden varassa, mutta tarkastusinsinööri Timo Laitinen sanoo, ettei kukaan pysty varmasti sanomaan, mitä tapahtuu, jos lisää maata lähtee liikkumaan.

Maat hävisivät asunto-osakeyhtiö Kaarilankulman yhden talon perustusten viereltä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Asiasta oli ollut jo merkkejä aiemmin ja maaperään oli asennettu mittapisteet, joilla sortuman kehittymistä seurattiin.

18.2.2020 12:54 | Päivitetty 18.2.2020 13:40

Tampere

Tampereen kaupungin rakennusvalvonta on asettanut Tampereen Kaarilassa sijaitsevan, sortumavaarassa olevan talon käyttökieltoon.

Rakennusvalvonta kävi tutustumassa tilanteeseen paikan päällä tiistaiaamuna, ja päätyi ratkaisuun sen jälkeen. Tarkastusinsinööri Timo Laitinen Tampereen kaupungilta kertoo, että käyttökielto asetettiin maanrakennuslain nojalla, koska asumisen pitää olla turvallista.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: