Poliisin kartta: Tälläkö alueella surma tapahtui? – murhasta epäilty ex-poikaystävä ajeli Milla Arosen kanssa syrjäisillä seuduilla surmayönä - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Poliisin kartta: Tälläkö alueella surma tapahtui? – murhasta epäilty ex-poikaystävä ajeli Milla Arosen kanssa syrjäisillä seuduilla surmayönä

Poliisin mukaan Säkylän varuskunnasta vapaalla ollut Milla Aronen ja henkirikoksesta epäilty ovat olleet liikkeellä yhdessä epäillyn harmaalla Volvo V70 -merkkisellä autolla kahtena peräkkäisenä yönä.

Poliisin mukaan Milla Aronen oli epäillyn auton kyydissä kahtena peräkkäisenä yönä ennen katoamistaan.

22.11.2019 13:00

Poliisi toivoo yleisövihjeitä somerolaisen Milla Arosen murhasta epäillyn miehen liikkeistä ajalta ennen ja jälkeen epäillyn henkirikoksen tapahtumisen.

Kesäkuussa kadonneen Arosen ruumis on edelleen kateissa.

Esitutkinnan perusteella Milla Aronen ja henkirikoksesta epäilty ovat olleet liikkeellä yhdessä epäillyn harmaalla Volvo V70 -merkkisellä autolla kahtena peräkkäisenä yönä perjantain 7. ja sunnuntain 9. kesäkuuta välisenä aikana.

Poliisin mukaan he ovat liikkuneet Someron ja Somerniemen alueilla, joilla on syrjäisiä maasto- ja metsäalueita sekä vesistöjä. Arosen matkapuhelimen teletapahtumat päättyvät Someron keskustaan sunnuntaina 9. kesäkuuta kello 8 aamulla.

Arosen olisi pitänyt palata myöhemmin sunnuntaina Säkylän varuskuntaan, missä hän suoritti varusmiespalvelusta.

– Arosen pankkikortilla on tehty Someron keskustan Osuuspankin automaatilta 9. kesäkuuta kello 7.36 nostoyritys, jonka aikana henkilö on ollut kasvot peitettynä. Ennen nostoyritystä epäilty on ollut liikkeellä Volvo V70 -autolla Someron kaupungissa keskustan pohjoispuolella, josta hän on siirtynyt pankkiautomaatille. Tämän jälkeen epäilty on ajanut Salon Kruusilaan, josta paluu Somerolle on tapahtunut noin kello 10.30 aikaan, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jarkko Toivonen Keskusrikospoliisista.

Milla Arosen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi 8. ja 9. kesäkuuta välisenä yönä jossakin kartalla näkyvällä alueella. Kartalla näkyvillä varjostetuilla alueilla on suoritettu laajoja ja pitkäkestoisia etsintöjä toistaiseksi tuloksetta.

Tällä alueella poliisi epäilee Arosen joutuneen henkirikoksen uhriksi.

Poliisi pitää mahdollisena, että Milla Arosen ruumis on siirretty henkirikoksen tekopaikalta jossakin vaiheessa muualle ja pyytää yleisöhavaintoja kaikesta mahdollisesta liikkumisesta yllä mainittuina ajankohtana ja sen jälkeisinä päivinä ainakin 18. kesäkuuta saakka.

Tällöin epäilty on myynyt Volvo V70 -auton eteenpäin.

Henkirikoksesta epäillään vuonna 1995 syntynyttä miestä, joka vangittiin elokuun lopussa. Iltalehden tietojen mukaan hän on Arosen entinen poikaystävä.

Poliisi pyytää vihjeitä puhelinnumeroon 050 456 4903 tai sähköpostitse rikosvihje.krp@poliisi.fi.

Poliisi on pyytänyt jo aiemmin havaintoja harmaan Volvon liikkeistä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: