Jäljillä nousi Suomen suosituimmaksi rikospodcastiksi - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Opiskelija-asunnosta alkanut Jäljillä nousi Suomen suosituimmaksi rikospodcastiksi – Tuttu ääni kuuluu Porista kotoisin olevalle Tilda Laaksoselle, 25, joka esittelee viisi suosikkipodcastiaan

Kun Tilda Laaksonen kertoo karmeista rikoksista, 90 000 suomalaista kuuntelee. Suosittuja true crime -podcasteja löytyy paljon englanniksi ja ruotsiksi, mutta nyt tosielämän murhamysteerejä voi kuunnella myös suomeksi. Mikä niissä koukuttaa?

Helsinkiläinen 25-vuotias Tilda Laaksonen aloitti Jäljillä-rikospodcastin tekemisen vuoden 2018 keväällä, ja nyt se on jo Suomen kaikista podcasteista kolmanneksi kuunnelluin ja rikospodcastien ykkönen. Nyt hän nauhoittaa jaksot oman makuuhuoneen sijaan Asennemedian ammattistudiossa.

5.10.2019 15:27

Sarjamurhia, joiden tekijää ei ole saatu kiinni. Kadonneita lapsia, joita ei ole ikinä löydetty. Puistattavia murhia, joiden syyllisestä ei ole varmuutta.

Tällaisista tosielämän rikoksista Tilda Laaksonen, 25, kertoo joka viikko kymmenille tuhansille suomalaisille Jäljillä-podcastissa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: