Kasmir ei jatka Tanssii tähtien kanssa -kisassa - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Kasmir ei jatka Tanssii tähtien kanssa -kisassa

Kasmirin ja Ansku Bergströmin tilalle ei tule uutta tanssiparia.

2.3.2017 15:43

Laulaja Kasmir ei jatka Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailussa, kertoo MTV tiedotteessaan. Laulaja on päättänyt jättää ohjelman taatakseen työrauhan muille tanssijoille ja työryhmälle.

– Tanssit on nyt tanssittu. Hieno kokemus Tanssii Tähtien kanssa jää osaltani lyhyemmäksi kuin toivoin. Oli mahtava kokemus saada osallistua kisaan. Suurkiitos koko loistavalle ryhmälle, joille toivon nyt työrauhaa suorituksiinsa, kommentoi Kasmir päätöstä lopettaa tanssikisassa.

– Tanssii Tähtien Kanssa on ohjelma tanssin lumosta ja viihteestä. Viime päivinä syntynyt keskustelu on ohjautunut pois ohjelmasta ja siihen liittyvistä tanssisuorituksista. Tilanteen ja tuotannon rauhoittamiseksi olemme päätyneet yhdessä tähän ratkaisuun, kommentoi puolestaan MTV:n sisältöjohtaja Marko Karvo.

Lähetyksessä jatkaa Kasmirin poisjäännin jälkeen kahdeksan paria. Kasmirin ja hänen tanssiparinsa Ansku Bergströmin tilalle ei tuoda uutta tanssiparia.

Kasmir on ollut runsaasti esillä, sillä hän oli todistajana juontaja Axl Smithin salakatselutapauksessa. Kasmir oli katsellut joitakin Smithin kuvaamia seksivideoita ja -kuvia.

Kasmiria ei epäilty mistään rikoksesta.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: