Sushin salaisuus on riisin pesemisessä - katso video sushin teosta kotioloissa! - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Sushin salaisuus on riisin pesemisessä - katso video sushin teosta kotioloissa!

Makirullia ja mätigunkan.

2.3.2017 6:00

Japanilaiset sushimestarit hiovat taitojaan vuosikymmeniä, mutta siitä ei kannata ottaa kotikeittiöissä paineita. Tärkeintä hyvän sushin valmistuksessa on sushiriisin peseminen ja valmistus sekä tuoreet raaka-aineet.

Oheisella videolla näytetään makirullien, nigirien, gunkanien ja japanilaisen munakkaan valmistusohjeet sekä esimerkki näyttävästä esillelaitosta.

Hellavahdit on 1–2 kertaa kuussa ilmestyvä videosarja, jossa Lännen Median ruokatoimittaja Riikka Happonen ja kuvaaja Harri Kuittinen esittelevät ruoanlaiton tekniikoita. Molemmat ovat intohimoisia kotikokkeja ja aina valmiita kokeilemaan jotain uutta.

Tällä videolla sushia tekee Hellavahtien kanssa sushiharrastaja Risto Valkama, joka tutustui ruokalajiin jo lapsena ja nuorena Japanissa asuessaan.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: