Ruben Stiller sairasvuoteeltaan: ”Tämä on absurdia komiikkaa, jolle historia tulee nauramaan” - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Ruben Stiller sairasvuoteeltaan: ”Tämä on absurdia komiikkaa, jolle historia tulee nauramaan”

Ruben Stillerin mukaan Ylessä on vallinnut jo pitkään pelon kulttuuri. ­

14.12.2016 13:00

Ylen Pressiklubin vetäjä Ruben Stiller seuraa pöyristyneenä Yleisradion ympärillä käytävää keskustelua.

Ylen hallintoneuvosto sai tiistaina kokouksessaan kuulla Ylen johdon näkemyksiä viimeaikaisista tapahtumista ja niiden vaikutuksista yhtiöön.

Sairaslomalla oleva Stiller kommentoi keskiviikkona facebook-päivityksessään hallintoneuvoston puuttumista asiaan.

– Tämä on absurdia komiikkaa, jolle historia tulee nauramaan. Ylen sisäiset viholliset on varmaankin löydetty ja heidän kanssaan ”keskustellaan”. Ei tämä ole minun maani. Täällä voittaa valhe ja kaikki on taas kerran normaalisti, Stiller kirjoittaa.

Stiller myös puolustaa keskiviikkona eroilmoituksen jättänyttä Ylen ajankohtais- ja featuretiimin esimiestä Jussi Erosta. – Eronen on pitänyt johdonmukaisesti journalistisen riippumattomuuden ja moraalisen integriteetin puolta. Hieno mies, kumarran kaverille.

Keskiviikkona myös koko Yle-kohun aloittaneen Juha Sipilä -jutun kirjoittanut Salla Vuorikoski ilmoitti eroavansa Ylen palveluksesta.

Myös Eronen kommentoi piikikkäästi Ylen hallintoneuvoston puuttumista Ylen toimituksellisiin asioihin.

– Hallintoneuvosto vaikuttaa journalistisesti arvioiden kuurolta, sokealta ja halvaantuneelta, kirjoitti Eronen tiistaina twitterissä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?