Nelosille on luvattu hankkia rattaat ja muutakin apua on tiedossa – yh-äidin tarina sulatti sydämet - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Nelosille on luvattu hankkia rattaat ja muutakin apua on tiedossa – yh-äidin tarina sulatti sydämet

3.12.2016 14:19

Jämsänkoskelaisen, neloset synnyttäneen yksinhuoltajaäidin haastattelu on saanut aikaan auttamishalun heräämisen.

Tiia Hallberg toivoi muun muassa nelosrattaita. Lahtelainen joukko on luvannut sellaiset hankkia. Muutakin apua on tiedossa, ja paljon. Jämsän Seudun Pelastakaa Lapset ry on luvannut organisoida apua keskitetysti. Yhdistys pohtii vielä toteuttamismuotoa ja asiasta kommentoidaan tarkemmin sunnuntaina. Yhdistys toivoo, että apu toimitettaisiin keskitetysti.

Yksihuoltajaäidin haastattelu herätti auttamishalun myös jämsäläisessä kotipalveluyrittäjässä Marianne Markissa. Hän tarjoaa äidin käyttöön kahden ihmisen työpanoksen yhdeksi päiväksi tammikuussa.

– Minua alkoi itkettää, kun luin jutun. Se kosketti ihan älyttömästi, ja haluan tarjota äidille apuani. Toivon, että kanssayrittäjät, ja yrittäjät ja yhdistykset muutoinkin, toimisivat samalla tavalla. Oma apuni on tietysti vain rikka keitokseen, mutta jos edes vähän voisimme antaa helpotusta arkeen. Etenemme asiassa ihan täysin äidin ehdoilla. Harvoin lähden hyväntekeväisyyteen mukaan, mutta tämä äidin tilanne kolahti.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: