Mäenpää selittää päivitystään: ”En rukoillut, että vastaanottokeskus palaisi”

2.12.2015 19:41

Perussuomalaisten varakansanedustaja Juha Mäenpää selittää kohua herättänyttä Facebook-päivitystään Niinisalon vastaanottokeskuksen tuhopoltosta. Mäenpää jakoi tiistaina Satakunnan Kansan uutisen tulipalosta, ja kiitti saatesanoissaan Jumalaa siitä, että hänen rukouksiinsa on vastattu. Varakansanedustaja täsmentää keskiviikkona Facebookissa päivitystään.

– En ole rukoillut sitä, että vastaanottokeskus palaisi. Olen rukoillut Suomen kansan puolesta. Olen rukoillut sitä, että kansa heräisi ennen kuin joudumme sisällissotaan. Toivottavasti tämä Niinisalon tapahtuma herättää myös päättäjät, hän kirjoittaa.

Mäenpää kertoo pelkäävänsä, että tuhotyöt jatkuvat, jos Suomen hallitus sallii turvapaikanhakijoiden jatkuvan virran Suomeen.

– Suomen hallituksen kuuluisi huolehtia Suomen kansan turvallisuudesta. Viime aikojen tapahtumat eivät anna hallitukselle kovin vahvaa näyttöä näistä toimista.

Varakansanedustaja painottaa uusimmassa Facebook-päivityksessään, ettei hyväksy väkivaltaa, vahingontekoa eikä rikollista toimintaa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut