Parkanossa vakava onnettomuus, kaksi ihmistä kuoli - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Kolmostien onnettomuus: kaksi ihmistä kuoli ja kaksi loukkaantui vakavasti

Tampereen suunnasta kohti Parkanoa ajaneen rekan epäillään törmänneen edellä ajaneeseen autoon.

Kolmostie on ollut pitkään poikki onnettomuuden jälkeen Parkanossa.

16.7.2020 12:28 | Päivitetty 17.7.2020 18:38

Parkanossa kolmostiellä sattui vakava liikenneonnettomuus hieman ennen kello 11 torstaina.

Onnettomuuden seurauksena kaksi ihmistä on menettänyt henkensä. Lisäksi kaksi ihmistä on loukkaantunut vakavasti.

Onnettomuudessa oli osallisena raskas ajoneuvoyhdistelmä ja kaksi henkilöautoa. Yhteensä onnettomuudessa oli osallisena seitsemän henkilöä.

Sisä-Suomen poliisilaitoksen mukaan Tampereen suunnasta kohti Parkanoa ajaneen raskaan ajoneuvon epäillään törmänneen edellä ajaneeseen, vasemmalle kääntymässä olevan auton perään, ajautuen siitä vastaantulevien kaistalle ja törmäten vastaantulevan auton etuosaan.

Onnettomuudessa menehtyneet kaksi henkilöä sekä vakavasti loukkaantuneet kaksi henkilöä matkustivat keulaan törmätyssä autossa.

Poliisi suorittaa asiassa esitutkinnan, mutta kuulustelujen toimittamiseen mennee useita päiviä. Poliisi ei ota kantaa tässä vaiheessa syyllisyyskysymykseen. Myös onnettomuustutkintalautakunta tutkii asiaa.

Sisä-Suomen poliisi pyytää havaintoja onnettomuuden synnystä. Havaintoja voi ilmoittaa Ikaalisten poliisiin puhelimitse 0295 415 084 tai sähköpostitse vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Tie oli suljettu tunteja onnettomuuden seurauksena

Onnettomuuspaikka oli Parkanon keskustan tuntumassa, suurin piirtein Halmisentien kohdalla.

Onnettomuuden seurauksena koko tie oli suljettuna useita tunteja torstain aikana. Tänä aikana tapahtumapaikalla oli käytössä kiertotie etelän suunnasta Tampereenkadun kautta. Pohjoisen suunnasta tien 23 (Porintie) ja tien 332 (Kuruntie) kautta.

Tieliikennekeskus tiedotti noin kello 14.20, että enää vain toinen ajokaista on poissa käytöstä. Kello 16.24 Tieliikennekeskus kertoi tilanteen olevan onnettomuuspaikalla ohi, ja että liikenne pääsee kulkemaan tapahtumapaikalla normaalisti.

Kolmostien onnettomuudessa osallisena ollut kuorma-auto.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut