Ostitko Lidlistä tällaista valkohomejuustoa? Älä missään nimessä syö sitä – Ruokamyrkytysvaaraa aiheuttavaa juustoa ei ole myyty Satakunnassa - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Ostitko Lidlistä tällaista valkohomejuustoa? Älä missään nimessä syö sitä – Ruokamyrkytysvaaraa aiheuttavaa juustoa ei ole myyty Satakunnassa

28.10. 20:26 | Päivitetty 29.10. 14:55

Helsinki

Ruokaketju Lidl vetää myynnistä Milbona-tuotemerkillä myytävää ranskalaista valkohomejuustoa ruokamyrkytysvaaran vuoksi.

Yritys tiedottaa, että tuotteen valmistaja on omavalvonnassaan löytänyt tuotteesta E.coli -bakteeria, joka voi aiheuttaa vatsavaivoja ja ripulia. Erityisesti lapset, vanhukset ja heikentyneestä vastustuskyvystä kärsivät ihmiset kuuluvat riskiryhmään.

Takaisin vedettävän tuotteen koko nimi on Milbona Brie de Nangis, ja sen pakkauskoko on noin 100 grammaa. Tuotteen eränumero on 402, ja sen parasta ennen -päivä on 31.10.2020.

Lidl pyytää kuluttajia lopettamaan erään kuuluvan tuotteiden käytön ja palauttamaan ne myymälään. Tuotteen hinta hyvitetään palautuksen yhteydessä.

Lidl Suomen viestinnästä kerrotaan, etteivät takaisin vedettävät juustot ole olleet myynnissä Satakunnassa. Juustoja on myyty 65 myymälässä eteläisestä Suomesta Kymenlaaksoon ja Päijät-Hämeeseen ulottuvalla alueella.

Päivitetty 29.10. kello 14.55: Lisätty tieto, ettei takaisin vedettävää juustoa ole ollut myynnissä Satakunnassa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?