Anu Vehviläinen keräsi sote-uudistuksen plussia ja miinuksia - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Anu Vehviläinen keräsi sote-uudistuksen plussia ja miinuksia koronapandemian kaltaisissa kriiseissä – "Sote-lait eduskuntaan vuoden loppuun mennessä"

Ministerityöryhmä ei ole antanut uutta aikataulua, vaan lakipaketti on edelleen lähdössä lausuntokierrokselle kesällä. Sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtaja, kansanedustaja Anu Vehviläinen (kesk.) on seurannut hämmentyneenä keskustelua suojamaskeista. Vielä kuukausi sitten hän suhtautui maskeihin toisin kuin nyt: hän tilasi juuri ompelijalta monta kangasmaskia.

– Vielä kuukausi sitten suhtauduin maskeihin niin, ettei kansalaisilla ole tarvetta käyttää niitä. On selvää, että virallisten kirurgisten maskien ja hengityssuojainten oikea osoite on sote-henkilöstö, mutta kangasmaskit ovat eri asia, eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokuntaa johtava Anu Vehviläinen (kesk.) sanoo.

19.4.2020 6:00

Sosiaali- ja terveysalan väki painii koronapandemian taltuttamiseksi ja tekee pitkää päivää. Muutamat ovat jo kyselleet, ehtiikö kukaan valmistella sosiaali- ja terveydenhuollon kokonaisuudistusta.

– Kyllä ehtii, vastaa eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokuntaa luotsaava kansanedustaja Anu Vehviläinen (kesk.).

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut