Ryanair pyörsi päätöksensä: lennot Tampereelta jatkuvat sittenkin – Budapestiin pääsee keväällä kahdesti viikossa - Kotimaa - Satakunnan Kansa

Ryanair pyörsi päätöksensä: lennot Tampereelta jatkuvat sittenkin – Budapestiin pääsee keväällä kahdesti viikossa

Maaliskuussa uutisoitiin, että Ryanair lopettaa viimeiset reittinsä Tampereelta kesäkauden jälkeen. Nyt tilanteeseen tulee kuitenkin muutos.

17.10.2019 14:14

Halpalentoyhtiö Ryanair jatkaa keväällä lentoja Tampere-Pirkkalan ja Budapestin välillä.

– Suora, säännöllinen lentoyhteys Budapestiin on merkittävä asia sekä kaupunkilomista nauttiville että talouselämälle Pirkanmaan alueella, sanoo Finavian aluejohtaja ja Tampere-Pirkkalan lentoaseman päällikkö Mari Nurminen tiedotteessa.

– Ryanairin jatkaminen täällä on positiivinen viesti ja se kertoo siitä, että kysyntää riittää, Nurminen jatkaa.

Maaliskuussa uutisoitiin, että Ryanair lopettaisi lennot Tampereelta kesän jälkeen. Nyt tilanteeseen tuli kuitenkin muutos.

Budapestin lisäksi saattaa olla tulossa myös uusia – tai pikemminkin vanhoja tuttuja – reittejä.

Business Tampereen lentoliikenteen kehittämisen johtajan Marja Aallon mukaan uudet yhteydet voisivat olla samoja, joista on keskusteltu ennenkin: Tampere-Pirkkalasta Saksan kohteisiin, Lontooseen, Amsterdamiin ja mahdollisesti talviaikaan aurinkokohteisiin Italiaan ja Espanjaan.

Tampereen ja Unkarin Budapestin välisiä lentoja operoidaan kaksi kertaa viikossa. Lähtöajat Tampereelta ovat keskiviikkona kello 22.05 ja sunnuntaina kello 16.25.

Paluulennot Budapestista saapuvat Tampere-Pirkkalan lentoasemalle keskiviikkoisin kello 21.40 ja sunnuntaisin kello 20.

Budapestin-lennot käynnistyvät 29. maaliskuuta 2020. Lentoja voi jo nyt varata Ryanairin verkkosivuilta.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos