Tämän perheen omakotitalon täydellinen väripaletti pitää jopa lastenhuoneessa – Ajaton tyyli on syntynyt muutamalla yksinkertaisella ratkaisulla

Anna Pylsy ja Janne Asuintupa löysivät täydellisen tontin ja rakennuttivat sille talon, joka näyttää ajankohtaiselta myös tulevina vuosikymmeninä. Mustan julkisivun takaa paljastuu valoisan vaalea unelma.

Anna Pylsy ja Janne Asuintuvan tontilla oli ostohetkellä huonokuntoinen vanha puutalo. Suurelle tontille mahtui hyvin pariskunnan unelmatalo sekä piharakennus ja pergola, joiden ansiosta naapuritonteilta ei näe sisälle taloon.

19.2. 8:00

Ylöjärven Vuorentaustassa, vanhan pientaloalueen keskellä komeilee musta moderni omakotitalo, joka kiinnittää lumisen maiseman keskellä välittömästi katseen. Myös sisällä talossa tunnelma on pysäyttävä. Helmikuun aurinko tulvii suurista ikkunoista harmonisen vaaleisiin huoneisiin.

Mikä koti?

Omakotitalo Ylöjärven Vuorentaustassa

Asukkaat: Muotoilija, yrittäjä Anna Pylsy, rakennusinsinööri Janne Asuintupa ja 3-vuotias Eevi Asuintupa.

Koti: 136-neliöinen, helmikuussa 2020 valmistunut omakotitalo Ylöjärven Vuorentaustassa. Lisäksi piharakennuksessa on puusauna ja vierashuone.

Erityistä: Muotoilija Anna Pylsyn moderni omakotitalo on lastenhuonetta myöten sisustettu harmonisilla vaaleilla sävyillä. Talon musta ulkovuoraus luo hauskan kontrastin vaaleiden sisätilojen kanssa. Perheen kotia voi ihailla lisää Instagramissa tilillä @annapylsy.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut