Reima Rahkomaan ja Jonna Sokan uusi koti on monen unelma – Rakennusprojektissa kävi melkoinen tuuri: ”Osuimme juuri oikeaan hetkeen”

Vielä viime syksynä Reima Rahkomaan ja Jonna Sokan modernin ja valoisan paritalokodin paikalla Tampereen Koivistonkylässä oli 1960-luvulla rakennettu omakotitalo. Aivan naapuriin on rakentumassa vanhoille tonteille myös ainakin kaksi muuta uudiskohdetta. Pariskunta teki kaupat kodista juuri sopivalla hetkellä. Rakennusfirma jäi projektissa tappiolle, mutta talo valmistui ajallaan.

Reima Rahkomaa ja Jonna Sokka ovat iloisia siitä, että uuden kodin valmistumista odotellessa uusien kalusteiden hankkimiseen jäi hyvin aikaa. Tähän kotiin pariskunta on valinnut vain sellaisia esineitä, joista oikeasti pitää.

9.10. 11:00

Reima Rahkomaan ja Jonna Sokan toukokuussa valmistunut koti kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta: uusi ja avara paritalokoti rauhallisella pientaloalueella, alle viiden kilometrin päässä kaupungin ydinkeskustasta on unelma, jota harva uskaltaisi edes lausua ääneen.

”Moni ystävämme on hämmästellyt, miten löysimme tällaisen helmen”, Jonna Sokka myöntää.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut