Koti muuttui satumaiseksi jouluparatiisiksi – Tältä näyttää sisustus, jossa jokainen yksityiskohta on harkittu äärimmäisen tarkkaan

Emmi Olkkosen nelihenkisessä perheessä on nautittu ihanasta joulutunnelmasta jo reilusti yli kuukausi. Joulua rakastava Olkkonen kerää koko vuoden vihkoonsa jouluaskarteluideoita. Joulukransseja ja -koristeita alkaa valmistua jo lokakuussa. Myös satumaisen kauniin kuusen koristelee tässä perheessä aina äiti. Nämä kuvat vievät joulun tunnelmaan.

Kaikista joulukodin koristeista kuusi on Emmi Olkkoselle kaikkein tärkein. Lapset tietävät, että myös kuusen koristeleminen on äidin tehtävä. Viisivuotias Linnea Järvinen on saanut koristella omaan huoneeseensa pienen kuusen oman makunsa mukaan.

24.12.2021 9:00

Kerrostaloasunnon oven takana on vastassa joulusatu. Emmi Olkkosen sisustamassa joulukodissa jokainen yksityiskohta on maagisesti juuri kohdallaan.

Lempeät vihreän ja ruskean sävyt tuovat mieleen jouluisen metsän ja piparkakut. Tunnelmaa vahvistaa mausteinen tuoksu, jota jouluinen diffuuseri huoneisiin levittää.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut