Kakkoskoti Haapijärven rannalla Porissa kokoaa pääkaupunkiseudulla asuvan uusperheen yhteen – ”Tämä on paikka yhdessäololle”

Pasi Laiho ja Minna Kaihovirta ovat viettäneet kakkoskodissaan noin 100 vuorokautta kuluneen vuoden aikana. Usein mukana on ollut ainakin osa uusperheen kuudesta lapsesta. Kaihovirta on tehnyt myös paljon etätöitä mökiltä, mikä on tuonut hänen arkeensa lisää joustavuutta.

Laituri on kovassa käytössä Pasi Laihon ja Minna Kaihovirran mökillä, sillä he uivat vuoden ympäri. Kun lapset ovat mökillä, laiturilta myös hypitään ahkerasti järveen. Haapijärvi on Laihon mukaan todella matala, mutta mökin ranta on ruopattu, joten siinä vettä on kaksi metriä.

7.8.2021 9:07

Pori

Mökkipihasta Porin Ahlaisissa kantautuu musiikkia. Koivut kehystävät rinteen alla levittäytyvää järvimaisemaa, ja auringonsäteet heijastavat veden pintaan kimmeltäviä valojuovia.

Sinisen saunarakennuksen edustalla oleva palju on täyttynyt kahdeksasta käsi- ja jalkaparista. Saku, Emmi ja Eetu Laiho sekä Joonatan, Mikael ja Olivia Rapo juttelevat samalla lämpimästä vedestä nauttien. Mukana ovat myös kahden vanhimman lapsen seurustelukumppanit, vaikka kuuden hengen paljussa ei sen jälkeen olekaan juuri ollenkaan liikkumatilaa. Jälkeenpäin joukon nuorimmaiset intoilevat päässeensä mukaan isojen paljuhetkeen siitä huolimatta, että heidän biisitoiveensa on sivuutettu.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut