Hampun kannabinoidihapot voivat vähentää koronaviruksen tarttuvuutta, kertoo tutkimus – Suomalaisprofessori pitää väitettä kelvollisena lähtökohtana jatkoselvityksille

Tutkitut hapot eivät perusmuodossaan päihdytä.

Futura 75 -hamppulaatua Berliinin hamppumuseossa.

18.1. 6:00

Hamppukasvin eräät kannabinoidihapot voivat vaikuttaa koronaviruksen piikkiproteiiniin ja estää tartuntoja, viime viikolla julkaistu laajan mediahuomion saanut vertaisarvioitu tutkimus kertoo.

Oregonin yliopiston professori Richard van Breemenin johdolla kirjoitetun artikkelin julkaisi Journal of Natural Products ja se on luettavissa tämän linkin takaa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut