Missä mennään Porin ja Rauman perusturvan kolmansissa koronarokotteissa? - Koronavirus - Satakunnan Kansa

Missä mennään Porin ja Rauman perusturvan kolmansissa koronarokotteissa? – ”Olemme saamassa koronapassia varten oman työntekijäryhmän”

Porin perusturvan ja Rauman sosiaali- ja terveyspalveluiden vastuuhenkilöt vastaavat kysymyksiin kolmannesta koronarokotteesta.

Meneillään on kolmas koronarokotuskierros THL:n määrittelemille ikä- ja riskiryhmille.

29.11.2021 18:00

Pori, Rauma

Pori

Miten varataan aika kolmanteen koronarokotukseen ja mikä tilanne palvelussa on juuri tällä hetkellä, osastonhoitaja Anna-Maija Heikkilä?

”Ajanvarausnumeron kautta pääsääntöisesti, mahdollisuuksien mukaan aikoja annetaan myös terveysasemilta, jos asiakas on muutenkin käymässä vastaanotolla. Esimerkiksi influenssarokotteelle tulevat saavat samalla ajan tarvittaessa, koska monella tämä menee ajallisesti melko lähekkäin. Tällä hetkellä puheluita tulee noin 1 500–2 000 päivässä. Olemme saamassa keskiviikkona koronapassia varten oman työntekijäryhmän, ja ajanvarauksesta pelkkää rokotustodistusta kaipaavat saavat ajanvarauksen numeroon oman alavalinnan eli puhelu ohjautuu toisaalle. Lisäksi sähköpostitse voi tehdä pyynnön koronapassista osoitteeseen koronarokotustodistus@porinperusturva.fi.”

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut