Rauman telakka selvittää pakollisten rokotusten mahdollisuutta: ”Jos asia olisi helposti ja nopeasti toteutettavissa, niin totta kai se otettaisiin heti käyttöön” - Koronavirus - Satakunnan Kansa

Rauman telakka selvittää pakollisten rokotusten mahdollisuutta: ”Jos asia olisi helposti ja nopeasti toteutettavissa, niin totta kai se otettaisiin heti käyttöön”

Virus on levinnyt Rauman telakan alihankintayritysten henkilöstössä, joista pääosa on ulkomailta. Nykyisen tilanteen tasalle päästiin telakan omilla satunnaistestauksilla.

Nykyisessä telakan koronaryppäässä valtaosa sairastuneista on ollut telakan verkostoyritysten työntekijöitä ja rokottamattomia. Arkistokuva on otettu Tallinkin matkustaja-autolautta My Starin vesillelaskusta.

30.9. 15:24

Rauma

Koronavirustilanne on ryöpsähtänyt Rauman telakalla viime viikkoina. Kaupungin terveyspalvelut tiedotti keskiviikkona, että telakan alueella on ilmennyt 96 uutta koronatartuntaa.

Perjantaina 24. syyskuuta tiedotettiin telakalla viime viikolla todetuista 40 koronatartunnasta. Kun tähän lasketaan mukaan keskiviikkoiltapäivään mennessä todetut tapaukset, tartuntoja on löydetty yhteensä 136 kappaletta. Yhteensä noin 700 henkilöä telakalta on testattu.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut