Opiskelijat huolestuivat luentojen järjestämisestä Samkin kampuksella korona-aikana – ”Meitä on niin paljon, että eihän turvavälejäkään pysty kunnolla pitämään” - Koronavirus - Satakunnan Kansa

Opiskelijat huolestuivat luentojen järjestämisestä Samkin kampuksella korona-aikana – ”Meitä on niin paljon, että eihän turvavälejäkään pysty kunnolla pitämään”

Noin 90 sosionomiopiskelijan ryhmän luentojen ilmoitettiin jatkuvan tammikuussa lähiopetuksena Samkin Porin-kampuksella. Opiskelijoissa päätös on herättänyt huolta ja kummastusta, sillä moni palasi vastikään joululomalta eri puolilta Suomea.

Ensimmäistä vuotta Samkissa sosionomiksi opiskeleva Suvi Pentikäinen on yksi oppilaitoksen linjaa kummastelevista opiskelijoista.­

13.1. 17:13

Pori

Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijat ovat huolissaan korkeakoulun etä- ja lähiopetuskäytännöistä vallitsevan koronapandemian keskellä.

Ensimmäisen vuoden sosionomiopiskelijan Suvi Pentikäisen ryhmä sai joululoman jälkimainingeissa hämmennystä herättäneen tiedon. Ennen lomaa ryhmä oli reilun viikon etäopetuksessa huonontuneen koronatilanteen vuoksi, mutta viime viikon lopulla luentojen ilmoitettiin jatkuvan jälleen lähiopetuksena.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?