Kriisipesäke Honkajoen ilmaantuvuus jo nollassa, viisi kuntaa edelleen koronakartan ulkopuolella – Tältä Satakunnan kuntien koronatilanne näyttää nyt, ja näin siihen on tultu

Pohjois-Satakunnan piikki on taltutettu, ja tilanne on rauhoittunut pahimmista ajoista Satakunnassa laajemminkin. Viisi Satakunnan kuntaa pysyttelee edelleen koronakartan ulkopuolella.

Maskien käyttö on yleistynyt Porissa ja muualla Satakunnassa selvästi loppuvuoden mittaan. Markus, Minka ja Aleksi Holm sekä ystävän lapsi kuvattiin Porin kävelykadulla marraskuun lopulla.

4.12.2020 18:34 | Päivitetty 29.12.2020 20:10

Satakunta

Satakunnan koronatartuntojen määrä on maaliskuun 11. päivän ensi havaintojen jälkeen kasvanut THL:n tartuntatautirekisterin mukaan nyt 371:een.

Loppukevään ja kesän useiden nollaviikkojen jälkeen tartunnat lähtivät syksyllä kiihtyvään kasvuun, joka huipentui marraskuun lopulla Pohjois-Satakunnan isoon ryöpsähdykseen Karviassa ja Honkajoella. Pohjois-Satakunnassa koronaepidemia on tiettävästi vaatinut ainakin yhden kuolonuhrin. Pohjois-Satakunnan tartuntatilanne on sittemmin saatu hallintaan.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut