”En ole koskaan ollut näin ylpeä yrityksestämme” – Pfizerin tuore Suomen-toimitusjohtaja sanoo, että koronarokotteen antama suoja ylitti odotukset

Kahden amerikkalaisen lääketehtaan koronavirusrokotteen tehokkuus oli positiivinen yllätys, kertoo elokuussa Pfizerin Suomen-toimitusjohtajana aloittanut Deb Mangone. Hän kertoo, miten rokotetta nyt kehitetään eteenpäin. Mangone odottaa innolla syksyn ja talven säätä, mutta Suomen elinkustannukset ovat tuntuneet korkeilta jopa New Yorkiin verrattuna.

Yhdysvaltalainen Deb Mangone pitää erittäin tärkeänä, että ihmiset suojautuvat koronavirukselta kasvomaskia käyttämällä, pesemällä käsiä ja pitämällä etäisyyttä toisiin ihmisiin. Hän ei pysty vielä kertomaan, milloin koronavirusrokote saadaan käyttöön.

22.11.2020 11:00

Suuren kokoushuoneen punaisessa nojatuolissa istuu maski kasvoillaan Deb Mangone. Mustassa kasvosuojaimessa lukee ”Science will win” eli tiede voittaa.

Lääkeyhtiö Pfizerin Suomen-toimitusjohtajan on helppo hymyillä, koska viime viikolla yritys ilmoitti, että sen koronavirusrokotteen tehosta on saatu lupaavia tuloksia. Yritys kehittää rokotetta yhdessä saksalaisen Biontechin kanssa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut