Kun porilainen ikisinkku ja seitsemän lapsen isä kohtasivat, tuntui kuin muu maailma olisi hävinnyt ympäriltä –  ”Deittipalvelussa oleminen hävetti, enkä uskonut, että pientä jännitystä kummempaa löytäisin”

Satakuntalaisia rakkaustarinoita: Porilaisten Kirsti, 57, ja Kari, 60, Lammasniemen tiet eivät olisi välttämättä ristenneet koskaan ilman yhtä deittipalvelussa vaihdettua viestiä, joka muutti kaiken. Korona saattaa kannustaa aiempaa useampia etsimään seuraa netistä. Pari kertoo, mitä olisi tärkeää huomioida, kun alkaa etsiä uutta seuraa deittipalveluista.

Tässä silloinen Kirsti Vuorio näki Kari Lammasniemen ensi kertaa pian kuusi vuotta sitten. Kirsti kertoo miettineensä, missä hänen ikäisensä sinkut voivat kohdata ihmisiä korona-aikana. – Olen muutamaa tuttua kannustanut kokeilemaan nettiä. Kun pitää järjen kädessä ja tiedostaa, että vastaan voi tulla mitä tahansa, pärjää.

7.11.2020 12:02

Pori

”Olin ylittänyt 50, kun päätin kokeilla netin deittipalvelua. Hävetti kertoa siitä kenellekään, olinhan viihtynyt pääosin sinkkuna siihenkin asti.

Kävin treffeillä palvelun kautta ja petyin. Olin jo luovuttamassa, kun päädyin vastaamaan erääseen viestiin. Pian mies ehdotti tapaamista. Kieltäydyin ensin. Mutta sitten sain vastauksen, joka herätti voimakkaan tunteen siitä, että tämä ihminen kannattaisi tavata.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut