Sote-alan opiskelijat ovat epätietoisia harjoitteluiden peruuntuessa koronaviruksen vuoksi - Koronavirus - Satakunnan Kansa

Sosiaali- ja terveysalan opiskelijat ovat epätietoisia harjoitteluiden peruuntuessa koronaviruksen vuoksi – Samkissa opiskelevan Elina Vuorisen viimeinen työharjoittelu keskeytettiin maanantaina

Satakunnan ammattikorkeakoulussa peruuntuneiden ja keskeytyneiden harjoitteluiden tilalle on kaavailtu teoriaopintoja. Opiskelijoita tilanteessa huolestuttaa yhdenvertaisuuden toteutuminen, koska osa on saanut yhä jatkaa harjoitteluaan.

Satakunnan ammattikorkeakoulun opiskelijakunta Sammakko kokousti keskiviikkona etänä. Se keräsi viikonlopun aikana opiskelijoilta koronatilanteen kirvoittamia kysymyksiä, jotka he välittivät Samkille. Mieltä askarruttivat Elina Vuorisen mukaan harjoitteluiden lisäksi muun muassa läsnäolopakollisten laboratorio- ja simulaatiotuntien toteuttaminen ja vaihto-opiskelu.

20.3.2020 7:00

Pori

Sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden kevään harjoitteluita on päätetty keskeyttää ja peruuttaa koronaviruksen vuoksi. Porin perusturva, Rauman sosiaali- ja terveystoimiala sekä Satasairaala ovat ilmoittaneet, etteivät opiskelijoiden harjoittelut toteudu suunnitellulla tavalla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos