Blind Burgerin Ville Hämäläinen ja Kimmo Kalliomäki keskittyvät noutoruoan valmistukseen, sillä poikkeustilassa ravintolaan ei oteta asiakkaita. Vaikka Blind Burgerissa valmistetaan noutoannoksia myös lähistöllä olevan Lounasravintola Simppelin asiakkaille, myöntää Kalliomäki, että noutoruoasta ei juuri voittoa yhtiölle tule.Kuva: Hanna Laasanen
Jukkapekka Varjonen
20.4.2020 6:00
Ravintola Blind Burgerin keittiössä on lounasaikaan ajoittain niin kiireistä kuin korona-aikaan ruokaravintolassa voi olla. Keittiössä valmistetaan noutoannoksia myös lähistöllä olevan Lounasravintola Simppelin asiakkaille.
Yrittäjä ja kokki Kimmo Kalliomäki on kuitenkin realisti. Lounasajan hetkellinen vilkkaus vaihtuu epidemian aikaan nopeasti asiakkaiden odotteluun ja tyhjän Itäpuiston ihmettelyyn.