Lounasravintola Simppelin jatko Porin kauppahallissa uhattuna - Koronavirus - Satakunnan Kansa

Porin kauppahallin uuden lounasravintolan jatko uhkaa tyssätä vuokraan – Katso, miten vuokranantajat helpottavat koronaepidemian jyräämiä yrityksiä

Satakuntalaisilla vuokranantajilla on erilaisia linjauksia siihen, miten yritysyrittäjien vuokranmaksua helpotetaan koronavirusepidemian aikaan.

Blind Burgerin Ville Hämäläinen ja Kimmo Kalliomäki keskittyvät noutoruoan valmistukseen, sillä poikkeustilassa ravintolaan ei oteta asiakkaita. Vaikka Blind Burgerissa valmistetaan noutoannoksia myös lähistöllä olevan Lounasravintola Simppelin asiakkaille, myöntää Kalliomäki, että noutoruoasta ei juuri voittoa yhtiölle tule.­

20.4.2020 6:00

Ravintola Blind Burgerin keittiössä on lounasaikaan ajoittain niin kiireistä kuin korona-aikaan ruokaravintolassa voi olla. Keittiössä valmistetaan noutoannoksia myös lähistöllä olevan Lounasravintola Simppelin asiakkaille.

Yrittäjä ja kokki Kimmo Kalliomäki on kuitenkin realisti. Lounasajan hetkellinen vilkkaus vaihtuu epidemian aikaan nopeasti asiakkaiden odotteluun ja tyhjän Itäpuiston ihmettelyyn.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?