Citycon vapauttaa ravintolayrittäjät vuokranmaksusta - Koronavirus - Satakunnan Kansa

Iso Karhun ravintolayrittäjät vapautuvat vuokranmaksusta toukokuun loppuun saakka

Isossa Karhussa oli hiljaista jo 18. maaliskuuta.

3.4.2020 17:02 | Päivitetty 3.4.2020 18:10

Pori

Kauppakeskus Iso Karhun Porissa omistava kiinteistöyritys Citycon tarjoaa kauppakeskustensa ravintola-alan yrittäjille kahden kuukauden vuokravapaan.

Citycon haluaa näin tukea ravintola- ja kahvilayrittäjiä vaikeana aikana.

Citycon on jo aiemmin ilmoittanut neuvottelevansa vuokralaisten kanssa muun muassa erilaisista yksilöllisistä maksuaikajoustoista ja vuokranalennuksista sekä vapauttanut vuokralaisten aukioloajat kauppakeskusten yleisistä aukioloajoista.

– Eduskunnan tehtyä päätöksen ravintola-alan toimitilojen sulkemisesta toukokuun loppuun asti olemme arvioineet tilanteen uudelleen ja päätimme tarjota kaikille kauppakeskuksissamme toimiville ravintola-alan yrityksille vapautuksen vuokranmaksusta huhti–toukokuuksi, kertoo Sanna Yliniemi, Cityconin kauppakeskustoiminnoista vastaava johtaja.

Yliniemi puhuu tulevaisuuteen katsovan yhteispelin puolesta.

– Meidän ensisijainen tehtävämme on varmistaa, että vuokralaisinamme toimivat yritykset ja yrittäjät selviävät vaikean ajan yli ja pystyvät palaamaan normaaliin, kun koronaviruskriisi on ohi.

Citycon on kauppakeskusten omistaja, kehittäjä ja hallinnoija Pohjoismaissa. Yhtiön hallinnoiman kiinteistöomaisuuden arvo on yhteensä noin 4,4 miljardia euroa. Ilmoitettu vuokravapaa koskee Suomen kauppakeskuksia.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos