Aika kotona kuluu arkistojen järjestämiseen ja hyviin unelmiin – matkabloggarit kertovat, miten matkailun pysähtyminen on vaikuttanut heidän elämäänsä - Koronavirus - Satakunnan Kansa

Aika kotona kuluu arkistojen järjestämiseen ja hyviin unelmiin – matkabloggarit kertovat, miten matkailun pysähtyminen on vaikuttanut heidän elämäänsä

Kun matkalle ei pääse, matkatunnelmat on luotava omassa olohuoneessa. Erilaisia rajoituksia tarvitaan ympäri maailmaa vielä pitkään. Suunnitelmat kaukaisista hiekkarannoista kannattaa unohtaa hetkeksi ja keskittyä lähimatkailuun, kun se on taas mahdollista.

Turkulainen matkabloggari Veera Kinnunen aikoo matkustella yhä enemmän Suomen lähimaissa, jotka ovat täynnä Liettuan Kuurinkynkään dyynien tapaisia upeita paikkoja.

29.4.2020 7:00 | Päivitetty 29.4.2020 17:00

Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa -blogia pitävältä Veera Kinnuselta peruuntui poikkeustilan vuoksi mökkiloma Sotkamossa, kaupunkiloma Pariisissa sekä kauan odotettu matka vapaaehtoistyön parissa Etelä-Afrikan Marakelen kansallispuistossa.

– Marakelen matkan peruuntuminen harmitti aluksi paljon, mutta ihmisten terveys on aika paljon tärkeämpi asia, Kinnunen sanoo.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut