Näin huolellisesti Porin koronaterveysasemalla toimitaan, kun asiakas saapuu ovelle – ”Koronatartunta tulee helpommin kaupasta kuin täältä”

Koronaterveysasema Porin Koivulassa on omistettu nyt vain vaikeammista hengitystieinfektion oireista kärsiville. Maanantaista alkaen asemalla on myös otettu koronavirustestinäytteitä. Satakunnan Kansa pääsi käymään lukittujen ovien taakse ennen vastaanoton aukioloa.

Kun koronakriisi alkoi, suojavarusteista on maailmanlaajuinen pula. Suomessa maskihankinnoista tuli lähes farssi. Sittemmin suojavarusteiden saatavuus on parantunut ja nyt sairaanhoitopiireissä luotetaan siihen, että suojavarusteista ei tule pulaa, vaikka koronatilanne pahenisi tämän hetkisestä tilanteesta.

31.3.2020 20:10 | Päivitetty 31.3.2020 20:34

Pori

Vahtimestari Jani Haapaniemi on vaihtanut siviilit siniseen hoitohenkilökunnan asuun. Hän pukee tottuneesti maskin ja visiirin hieman ennen aamukahdeksaa. Pian saapuu ensimmäinen ajan varannut potilas.

Vielä muutama viikko sitten Haapaniemi valvoi Porin keskustan uimahallilla uimarien turvallisuutta. Koronarajoitusten suljettua hallin kaupungilta tuli tarjous siirtyä töihin terveysasemalle.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut