Koronavirus vei Maija Turpeisen hengityskoneeseen - Koronavirus - Satakunnan Kansa

Perusterveelle Maija Turpeiselle, 41, nousi lievä kuume – Viikon kuluttua hänet kytkettiin Taysissa hengityskoneeseen: ”Ilman tehohoitopaikkaa meidän lapsilla ei enää olisi äitiä”

– Maija on ihan perusterve ihminen, eikä hän kuulunut riskiryhmiin. Silti tilanne eskaloitui näin pahaksi, kertoo valkeakoskelaisen Maija Turpeisen aviomies Jani Turpeinen vaimonsa luvalla. Viimeisimmän tiedon mukaan Maija Turpeisen terveydentila on merkittävästi paranemaan päin ja hän pääsee sairaalasta kotiin torstaina.

Valkeakoskelainen Jani Turpeinen (keskellä) kertoo, kuinka hänen vaimonsa Maija (kuvassa alhaalla oikealla) meni todella huonoon kuntoon koronaviruksen seurauksena. Kuvassa myös lapset Sauli ja Sonja. Kuva on otettu marraskuussa 2019.

16.4.2020 18:49

Valkeakoskelaiselle Maija Turpeiselle nousi lievä kuume perjantaina 20. maaliskuuta. Kuumeilu jatkui viikonloppuna, ja Turpeiselle kehittyi myös yskä, aikaisemmin viikolla alkaneen kolotuksen lisäksi. Viikon kuluttua tästä hänet kytkettiin hengityskoneeseen Tampereen yliopistollisessa sairaalassa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos