Rauma aloittaa neljännet koronarokotukset kaikille 60 vuotta täyttäneille

Kaikkien 60 vuotta täyttäneiden neljänsiä rokoteannoksia aletaan antaa 8. elokuuta.

3.8. 15:30

Rauma alkaa tarjota neljänsiä koronarokotusannoksia kaikille 60 vuotta täyttäneille ja riskiryhmiin kuuluville täysi-ikäisille 8. elokuuta alkaen, kertoo kaupunki tiedotteessa. Rokotuksia annetaan maanantaisin kello 9–16, tiistaisin kello 9–18, keskiviikkoisin kello 9–16 ja torstaisin kello 9–18.

60 vuotta täyttäneet voivat varata rokotusajan osoitteesta rauma.terveytesi.fi. Lisäksi aikoja voi tiedustella puhelimitse maanantaista torstaihin kello 8–12 numerosta 044 403 2625. Rokotuksia annetaan lisäksi ilman ajanvarausta, mutta tällöin on varauduttava jonottamaan.

Koronataudin sairastanut ja kolme rokoteannosta saanut ei tarvitse neljättä rokoteannosta, sillä sairastettu tauti vastaa yhtä rokoteannosta.

Jos rokotettava on saanut edellisen koronarokotuksen muualla kuin Rauman kaupungin koronarokotuksissa, kuten työterveydessä, toisella paikkakunnalla tai toisessa maassa, niin rokotuksesta olisi hyvä olla mukana paperinen tai digitaalinen rokotustodistus.

T0-osaston rokotustilaisuuksista saa kaikkia viittä rokoteannosta, jos on oikeutettu rokotteeseen. Rokotukseen saapuvan on itse varmistettava riittävät rokotusvälit sekä rokotettavaan ryhmään kuuluminen.

Varattu aika tulee esteen sattuessa peruuttaa. Jos varattua rokotusaikaa ei käytetä tai peruta, siitä peritään sakkomaksu. Peruutuksista ja muutoksista voi ilmoittaa ma–to klo 8–12 numeroon 044 403 2625.

Porin perusturvassa neljänsiä rokotuksia annetaan riskiryhmään kuuluvien täysi-ikäisten lisäksi vasta 70 vuotta täyttäneille. 60–69-vuotiaiden rokotusajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut