Porin perusturvan ajanvarauksessa on ruuhkaa – Koronarokotuksille avataan oma puhelinnumero

Koronarokotuksille avataan ensi maanantaista alkaen oma puhelinnumero 02 623 4360. Numerossa ei ole takaisinsoittopalvelua.

Kuvituskuva.

22.7. 12:36

Merikarvia, Pori, Ulvila

Perusturva laajensi tällä viikolla THL:n suositusten mukaisesti 4. koronarokotteet valituille väestöryhmille. Rokotukset ovat herättäneet laajaa kiinnostusta, minkä vuoksi perusturvan yleinen ajanvarauspuhelin ja koronaneuvontapuhelin ovat ruuhkautuneet, kertoo Porin perusturva tiedotteessaan.

Tilanteen saamiseksi hallintaan perjantaina joudutaan nollaamaan alkuviikon aikana koronaneuvontaan ja itäisen alueen ajanvaraukseen jätetyt soittopyynnöt, joihin ei ole pystytty soittamaan takaisin.

Ajanvaraajia pyydetään huomioimaan, että mikäli asia ei ole kiireellinen, soittamista tulisi lykätä ensi viikkoon. Koronarokotuksille avataan ensi maanantaista alkaen oma puhelinnumero. Numerossa ei ole takaisinsoittomahdollisuutta, mikäli soittaja ei pääse läpi, pyydetään soittajaa ottamaan yhteyttä myöhemmin uudelleen.

Koronarokotuksiin liittyvissä ajanvarausasioissa voi maanantaista 25.7. alkaen soittaa numeroon 02 623 4360. Palvelu on avoinna maanantaista 25.7. alkaen arkisin kello 8–14. Rokotusajanvarauksessa ei ole takaisinsoittopalvelua.

Myös perusturvan yleisen ajanvarauksen numerovalikkoon avataan maanantaina oma numerovalinta rokotusajanvarauksia varten. Soitettaessa ajanvaraukseen numeroon 02 621 5000 kello 8–14 välillä ja valitsemalla numerovalikosta 0 (nolla), puhelu yhdistyy rokotusajanvaraukseen.

Porin perusturvan alueeseen kuuluvat Pori, Ulvila ja Merikarvia.

Uutista muutettu: korjattu virheellinen tieto takaisinsoittopalvelusta. Palvelu ei ole enää käytössä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut