Rauman terveyskeskuksen sairaalassa liikkeellä korona- ja norovirusta - Koronainfo - Satakunnan Kansa

Rauman terveyskeskuksen sairaalassa liikkeellä korona- ja norovirusta

Kahden sairaalaosaston vierailut rajoitukseen. Yhteydenpitoon suositellaan puhelinta.

Terveyspalvelut ovat Raumalla koronan lisäksi nyt noroviruksen kuormituksessa. Altistumisia ja norovirusinfektioita on todettu kahdella sairaalaosastoilla.

3.1. 15:49

Rauma

Rauman terveyspalvelujen T1- ja T2-osastoilla suositellaan toistaiseksi välttämään vierailuja. Omaisten toivotaan olevan potilaisiin yhteydessä ensisijaisesti puhelimitse.

Syynä rajoituksiin ovat sairaalaosastoilla todetut altistumiset koronavirukselle sekä vatsataudin aiheuttavan noroviruksen tartunnat

T1-osastolla on voinut altistua koronavirukselle 27.–29.12. 2021 klo 8–16. Lisäksi Palvelukoti Kokkilassa on voinut tapahtua korona-altistumisia 28.12.2021, joten vierailuja ei suositella.

T2-osastolla on todettu norovirusinfektio. Tämän hetken tietojen mukaan osastolla on neljä oireilevaa potilasta sekä yksi norovirukselle altistunut potilas.

– Osastoille ei oteta uusia potilaita eikä potilaita siirretä toiseen hoitolaitokseen vallitsevan korona- ja norovirustilanteen vuoksi. Kotiutua voi oireettomana, tartuntataudeista vastaava lääkäri Eeva Nordqvist kertoo terveyspalvelujen tiedotteessa.

Raumalla viimeisen kuukauden ajalta todetut mahdolliset altistumistilanteet on koottu sivulle rauma.fi/altistumiset.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut