Koronapassi pois käytöstä - Tällaisia kävijärajoituksia Pori ottaa tilalle - Koronainfo - Satakunnan Kansa

Koronapassi pois käytöstä - Tällaisia kävijärajoituksia Pori ottaa tilalle

”Turvaväleistä ja käsihygieniasta on pidettävä kiinni, ja kaikissa kaupungin tiloissa on vahva maskisuositus”, kertoo sivistystoimialan toimialajohtaja Esa Kohtamäki kaupungin tiedotteessa.

Satakunnan museoon pääsee torstaista lähtien enintään sata henkilöä samaan aikaan.

30.12.2021 11:13 | Päivitetty 30.12.2021 11:14

Pori

Koronapassin käyttö poistuu valtioneuvoston päätöksen mukaisesti välittömästi kaikista Porin kaupungin palveluista. Koronapassin tilalle kaupunki ottaa käyttöön osassa tiloistaan rajoituksia kävijämääriin, jotta palveluita voidaan käyttää turvallisesti.

Kaupungin museoissa rajoitukset kävijämääriin tulivat voimaan torstaina 30. joulukuuta. Satakunnan museossa kävijämäärän rajoitus on sata henkilöä. Porin taidemuseossa, Poriginal galleriassa, Rosenlew-Museossa, Rakennuskulttuuritalo Toivossa ja Luontotalo Arkissa se on rajoitettu 20 henkilöön.

Kävijämäärärajoitukset perustuvat laskelmiin siitä, miten monta henkilöä tiloissa voi samanaikaisesti olla turvavälit säilyttäen. Palveluita saa käyttää vain terveenä, käsihygieniasta ja oikeasta yskimistekniikasta on huolehdittava, ja turvaväleihin on kiinnitettävä huomiota.

”Turvaväleistä ja käsihygieniasta on pidettävä kiinni, ja kaikissa kaupungin tiloissa on vahva maskisuositus. Turvallisuuden takaamiseksi osaan palveluista voi kävijämäärärajoitusten vuoksi hetken odottamaan, joten toivomme kävijöiltä ymmärrystä esimerkiksi museovierailuilla, pyytää sivistystoimialan toimialajohtaja Esa Kohtamäki kaupungin tiedotteessa.

Valtioneuvoston päätös koronapassin hyllyttämisestä on tällä hetkellä voimassa 20. tammikuuta saakka.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut