Suora lähetys STM:n ja THL:n koronainfosta 4.11. - Koronainfo - Satakunnan Kansa

Suora lähetys kello 10 valtakunnallisesta koronainfosta – Onko 80 prosentin rokotekattavuus täynnä? Onko sillä merkitystä?

Koronainfossa ovat mukana johtava asiantuntija Liisa-Maria Voipio-Pulkki STM:stä (vas.) sekä ylilääkäri Otto Helve ja johtava asiantuntija Mia Kontio THL:stä.

4.11. 9:01

Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) pitävät torstaina 4. marraskuuta kello 10 viikoittaisen tilannekatsauksen, jossa kerrotaan Suomen rokotustilanteesta sekä käsitellään koronavirustilanteen epidemiologista arviota Suomessa ja kansainvälisesti.

Satakunnan Kansa näyttää tilaisuuden suorassa lähetyksessä.

Tämän päivän infossa kuullaan, miten Suomen tautitilanne kehittyy nyt, kun rokotekattavuus maassa hipoo 80 prosentin tavoitetta. Mitä merkitystä on 80 prosentin kattavuuden saavuttamisella?

Katso suora lähetys tästä kello 10 alkaen:

Viime viikolla koronainfossa kerrottiin, että Suomessa kaksi rokoteannosta oli saanut 78 prosenttia 12 vuotta täyttäneistä.

Lue lisää: Kiuru kritisoi vitkastelua koronarajoituksissa: alueilla on jo työkalut, joilla tartuntaryppäät voi taltuttaa

Tilannekatsauksessa ovat mukana johtava asiantuntija Liisa-Maria Voipio-Pulkki STM:stä ja ylilääkäri Otto Helve THL:stä.

Lisäksi kysymyksiin vastaamassa on johtava asiantuntija Mia Kontio THL:stä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut