Koronarokotukset nuorisotalolla päättyivät: Pop upit ja terveysasemat jatkavat rokottamista - Koronainfo - Satakunnan Kansa

Koronarokotukset nuorisotalolla päättyivät – Pop upit ja terveysasemat jatkavat rokottamista

Rokotuksia annetaan jatkossa terveysasemien lisäksi muun muassa Isomäen jäähallissa Ässien kotipelien aikana.

Porin nuorisotalolla annettiin koronarokotuksia perjantaihin 24. syyskuuta asti. Nyt rokotuksia saa terveysasemilta ja pop up -tilaisuuksista.

30.9. 16:25

Pori

Nuorisotalolla ei enää anneta rokotuksia, tiedottaa Porin perusturva. Rokotusten päättyminen Porin nuorisotalolla purkaa myös sen viereisille pysäköintialueille tehdyt erityisjärjestelyt.

Porin perusturva laajensi koronarokotuksia Porin nuorisotalolle keväällä viikolla 15. Rokotuksia suoritettiin nuorisotalolla pääsääntöisesti arkisin virka-aikana.

”Nuorisotalon käyttöönotto oli merkittävä askel perusturvan alueella massarokotusten läpiviemisessä. Rokotusten aloittamisen jälkeen perusturvan alueella on annettu 134 152 rokoteannosta ja niistä iso osa nuorisotalolla”, kertoo osastonhoitaja Annika Perä-Takala.

Rokotukset jatkuvat

Koronarokotukset jatkuvat terveysasemilla ja pop up -tilaisuuksissa. Jatkossa Porin perusturvan alueella voi yhä varata ajan rokotukselle puhelimitse: 02 623 4360 arkisin kello 8–16.

”Epidemia ei ole ohi, ja kaikkia satakuntalaisia kehotetaan ottamaan koronarokote”, tiedotteessa muistutetaan.

Isomäen jäähallissa annetaan koronarokotuksia Ässien kotipelien aikana lauantaina 16.10. kello 16.15–21 ja perjantaina 22.10. kello 17–22. Rokotuspaikka sijaitsee käytävällä A2. Tilaisuuksissa voi hakea ilman ajanvarausta sekä 1. että 2. rokoteannoksia. Ensimmäiselle annokselle tulijat saavat tehosteajan sote-keskus Cottoniin kuuden viikon päähän.

Suunnitteilla on myös muita pop up -koronarokotustilaisuuksia eri puolille perusturvaa muun muassa Porin keskusta-alueelle, Merikarvialle, Noormarkkuun ja Ulvilaan. Näistä tiedotetaan erikseen.

Kolmansia rokotusaikoja annetaan tällä hetkellä voimakkaasti immuunipuutteisille henkilöille. Rokotussarjan toisesta annoksesta tulee olla kulunut vähintään 2 kuukautta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut