Päivittäisiä koronalukuja ei julkaista enää viikonloppuisin - Koronainfo - Satakunnan Kansa

Päivittäisiä koronalukuja ei julkaista enää viikonloppuisin

Lauantain ja sunnuntain tiedot julkaistaan vastedes maanantaisin.

THL on siirtänyt koronasta tiedottamisen painopistettä rokotuskattavuuden seuraamiseen.

30.9. 13:38

Satakunnan Kansa ei julkaise uusia päivittäisiä koronalukuja enää lauantaisin ja sunnuntaisin. THL lopettaa tietojen päivittämisen viikonloppuisin lokakuun alusta alkaen. Lauantain ja sunnuntain tiedot julkaistaan vastedes maanantaisin.

THL:n koronakartta, koronatapausaineiston avoin rajapinta ja tilastokuutiot päivittyvät lokakuun alusta alkaen ainoastaan arkipäivisin. Koronakartan teknisen tuen viikonloppupäivystys päättyi jo kesäkuussa, mistä johtuen tietoja on jäänyt välillä aiemminkin julkaisematta viikonloppuisin.

Muutos on osa THL:n koronaviestinnän painotuksen siirtämistä tartuntamääristä rokotuskattavuuteen. THL:n mukaan rokotuskattavuus on keskeinen mittari epidemian seurannassa tällä hetkellä.

THL jatkaa raportointia koronarokotusten edistymisestä myös viikonloppuisin. Tulevana viikonloppuna 2.–3. lokakuuta rokotustiedot eivät kuitenkaan päivity THL:n tilastokuutioiden huoltokatkon takia.

THL:n julkaisema koronakartta on tuotettu yhteistyössä Esri Finland Oy:n kanssa.

Juttua oikaistu 1.10. kello 14.54: THL lopettaa koronalukujen viikonlopun päivittämisen lokakuun alusta, ei elokuun alusta kuten tekstissä aiemmin luki. Virhe on korjattu tekstiin.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut