Porin perusturvan koronarokotuksille uusi varausnumero – ruuhkahuippua yritetään taittaa kasvattamalla vastaajien määrää - Koronainfo - Satakunnan Kansa

Porin perusturvan koronarokotuksille uusi varausnumero – ruuhkahuippua yritetään taittaa kasvattamalla vastaajien määrää

23.2. 17:36

Porin perusturvan alueen koronarokotusten ajanvaraukseen on avattu uusi puhelinnumero. Numero on 02 623 4360 ja se palvelee keskiviikosta 24.2. alkaen arkipäivisin klo 12-16.

Koronarokotusten ajanvaraus on ollut toistaiseksi hyvin ruuhkautunut. Tämän vuoksi uuteen puhelinnumeroon rekrytoidaan aiempaa enemmän ajanvaraajia. Ruuhkahuippuina tarvitaan noin 15 henkilöä vastaamaan koronarokotuspuhelimeen.

Lue lisää: Lue tästä, milloin on sinun ja läheistesi vuoro saada koronarokote Satakunnassa

Porin perusturvan rokotussivusto on avattu osoitteessa pori.fi/korona/rokotukset ja sieltä löytyy jatkossa ajankohtaista tietoa rokotuksiin liittyen. Sivustolle päivitetään aina vuorossa oleva rokotettava ryhmä, ja sieltä voi seurata myös rokotusmäärien kasvua.

Rokotusneuvontapuhelin palvelee edelleen numerossa 02 623 4333. Tämä puhelinnumero on vain rokotteista ja rokotuksista liittyviä tiedusteluja varten. Numero ei ole tarkoitettu ajanvaraukseen.

Rokotetoimitusten varmuudessa haasteita

Koronarokotetoimituksissa on ollut huomattavaa epävarmuutta ja rokotemäärät vaihtelevat jatkuvasti lyhyillä varoitusajoilla.

Tällä viikolla haasteita on aiheuttanut sote-keskus Cottonin rokotetoimitukset viikolle 9, jotka jouduttiin järjestelemään yllättäen uudelleen. Rokotteet on saatu toistaiseksi kuitenkin järjesteltyä kaikille ajan varanneille.

Koronarokotukset on aloitettu onnistuneesti ja turvallisesti kaikilla kolmella Porin rokotuspisteellä. Ensi viikolla rokotukset laajenevat myös Merikarvialle ja viikolla 10 Laviaan.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos