Porin teatteri suljetaan ainakin maaliskuun alkuun saakka, ja kevätkauden ensi-illat siirretään seuraavalle näytäntökaudelle – Näin saat rahasi takaisin perutun näytöksen lipusta - Koronainfo - Satakunnan Kansa

Porin teatteri suljetaan ainakin maaliskuun alkuun saakka, ja kevätkauden ensi-illat siirretään seuraavalle näytäntökaudelle – Näin saat rahasi takaisin perutun näytöksen lipusta

”Covid-19-piina jatkuu, ja joudumme siirtämään tämän kevätkauden ensi-illat Vie meren tuoksuun ja Koiramäen Suomen historia seuraavalle näytäntökaudelle 2021-2022”, Porin teatterin johtaja Anttivesa Knuuttila kertoo tiedotteessa.

5.2. 17:58

Porin Teatteri siirtää kevätkauden 2021 ensi-illat seuraavalle näytäntökaudelle koronatilanteen takia.

– Covid-19-piina jatkuu, ja joudumme siirtämään tämän kevätkauden ensi-illat Vie meren tuoksuun ja Koiramäen Suomen historia seuraavalle näytäntökaudelle 2021-2022, Porin teatterin johtaja Anttivesa Knuuttila kertoo tiedotteessa.

Porin teatterin esitystoiminta on keskeytetty, ja teatteri on suljettu yleisöltä ainakin maaliskuun alkuun saakka.

Teatteri lupaa ottaa yhteyttä jokaiseen asiakkaaseen, jotka ovat ostaneet lippuja peruttaviin esityksiin. Varauksessa olevat liput purkaantuvat järjestelmästä automaattisesti.

Teatterin kotisivulta löytyy lomake, jonka avulla lippunsa maksanut voi tilata lahjakortin jolla pääsee katsomaan haluttua näytelmää myöhemmin tai ilmoittaa tilinumeronsa, jonne maksu palautetaan.

Uutista on päivitetty 6.2. kello 8.53: Korjattu otsikkoon, että teatteri on kiinni ainakin maaliskuun alkuun, ei loppuun.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: