Koronaan sairastunut kävi ravintola Antalyassa Raumalla – aiemmin ilmoitettu ravintola oli väärä - Koronainfo - Satakunnan Kansa

Koronaan sairastunut kävi ravintola Antalyassa Raumalla – aiemmin ilmoitettu ravintola oli väärä

Koronatestiin on syytä hakeutua, jos on altistunut ja oireita ilmenee.

28.1. 12:32

Koronatartunnan saanut henkilö on asioinut Antalya-ravintolassa Raumalla tartuttavuusaikana tiistaina 26.1. kello 19–20. Kaupungin terveyspalveut saivat asiasta tiedon torstaina.

Rauman kaupungin tiedotteessa pyydetään ravintolassa samaan aikaan asioineita tarkkailemaan vointiaan ja hakeutumaan koronavirustestiin lievienkin tartuntaan sopivien oireiden ilmaantuessa.

Koronavirusinfektion tavanomaisin itämisaika on noin 4–5 vuorokautta, mutta se vaihtelee 1–14 vuorokauden välillä. Jos altistuneella on vähäisiäkin oireita, kuten nuhaa, yskää, kurkkukipua, kuumetta, haju- tai makuhäiriötä tai joissakin tapauksissa ripulia, on tärkeää hakeutua testiin.

Oikaisu: Tässä uutisessa kerrottiin aiemmin virheellisesti, että korona-altistumiset olisivat sattuneet Deniss Kebab -ravintolassa. Todellisuudessa ravintola oli kuitenkin Antalya. Rauman kaupunki pahoittelee antamaansa virheellistä tietoa, joka perustui terveysviranomaisen saamiin tietoihin. Virhe on korjattu uutiseen.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: