Kankaanpää ja Merikarvia avaavat palveluitaan rajoitetusti - Koronainfo - Satakunnan Kansa

Kankaanpää ja Merikarvia avaavat palveluitaan rajoitetusti

Kankaanpään kaupunki höllentää koronarajoituksia parempaan suuntaan kehittyneen tilanteen johdosta.­

8.1. 16:43

Kankaanpään kaupunki tiedotti perjantaina koronarajoitusten höllentämisistä. Palveluja tullaan avaamaan turvavälejä, hygieniatoimia ja ohjeistuksia noudattaen sekä osin rajoittaen maanantaista 11. tammikuuta alkaen.

Liikuntakeskuksen tilat, monitoimitalo Honkala, kaupunginkirjasto mukaan lukien Honkajoen kirjasto, kaupunginmuseo sekä nuorisotilat ovat jälleen rajoitetusti kuntalaisten käytössä. Myös toimintakeskus Solmun palvelut avautuvat.

Tiloissa kerrallaan oleva henkilömäärä rajataan puoleen normaalista.

Varhaiskasvatuksen yksiköiden toiminta jatkuu normaalisti. Henkilökunta käyttää maskia tai visiiriä. Huoltajien suositellaan käyttävän tuonti- ja hakutilanteissa maskia.

Perusopetus kouluissa jatkuu lähiopetuksessa. Myös lukio-opetus palaa lähiopetuksen pariin. Maskisuositus koskee yläkoulun ja lukion oppilaita. Oppilaat saavat maskit koululta.

Aikuisten harrastustoimintaan suositellaan etäyhteyksin harrastamista. Mikäli maskien käytöstä, turvaväleistä ja hygieniaohjeista voidaan huolehtia, voidaan ryhmäharrastustoimintaa toteuttaa myös sisätiloissa korkeintaan 10 hengen ryhmissä.

Myös Merikarvia löysää koronarajoituksiaan. Kunta on päättänyt avata vapaa-aikatoimen tiloja ensi maanantaista alkaen. Ovet aukeavat nuorisotalolle, jäähalliin, kuntosalille ja uimahalliin.

Merikarvialla tiloihin otetaan kuitenkin kerrallaan vain kahdeksan käyttäjää kutakin tilaa kohden.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?