Honkajokelaisessa ravintolassa koronatartuntoja - omatoiminen tiedotus kerännyt kiitoksia vastuullisuudesta - Koronainfo - Satakunnan Kansa

Honkajokelaisessa ravintolassa koronatartuntoja - omatoiminen tiedotus kerännyt kiitoksia vastuullisuudesta

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä tiedotti lauantaina, että alueella esiintyy koronatapauksia nyt erittäin paljon.­

29.11.2020 10:03

Honkajoki

Honkajoella sijaitseva hampurilaisravintola Harakka kertoo Facebook-sivuillaan, että ravintolan omistajilla on todettu covid-19-tartunta.

Ravintola ilmoitti positiivisista koronavirustuloksista julkisesti lauantaina heti kuultuaan niistä. Näin ravintola halusi omalta osaltaan estää tilanteen muuttumista pahemmaksi.

Ravintoloitsijoiden tartunta liittyy Pohjois-Satakuntaa vaivaavaan koronavirusepidemian leviämisvaiheeseen.

Jo aiemmin oli tiedotettu ravintola Harakan joukkoaltistumisista ja ravintola oli ilmoittanut olevansa suljettu 25.11.–2.12.

Lue lisää: Pohjois-Satakunta koronaviruksen leviämisvaiheeseen, alueella lukuisia joukkoaltistumisia – Kankaanpään kaupunki rajoittaa rankasti toimintojaan

Facebook-viestissään omistajat pyytävät 23.–25. marraskuuta ravintolassa käyneitä asiakkaita tarkkailemaan mahdollisia oireita ja tarvittaessa hakeutumaan koronatesteihin. Omistajien mukaan kontaktit asiakaspalvelutilanteissa ovat vähäisiä, joten näin ollen oireiden tarkkailu riittää asiakkaiden osalta.

Lopuksi ravintolan omistajat kertovat olevansa hyvin järkyttyneitä ja pahoillaan tilanteesta. He myös muistuttavat korona-ajan turvavälistä, maskinkäytöstä ja käsihygieniasta.

”Me omalta osaltamme keskitymme nyt toipumaan jotta pääsisimme jälleen näkemään teidät.”

Ravintola Harakan avoin tiedotus tapahtuneesta on kerännyt Facebookissa paljon tykkäyksiä ja tsemppiviestejä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?