Lambergille luvassa pelikieltoa: "Virheitä sattuu"

Sami Lähteenmäki on varma, ettei hänen joukkuekaverinsa yrittänyt vahingoittaa vastustajaa.

Joonas Salli
Lambergille luvassa pelikieltoa: "Virheitä sattuu"

Valtteri Hietanen oli tajuissaan, mutta sekaisin Matti Lambergin rajun taklauksen jälkeen.

Juha Luotola

Keskiviikon kiekkoillan puhutuin tilanne nähtiin toisessa erässä, kun Ässien Matti Lamberg taklasi rajusti Jukurien Valtteri Hietasta. Lamberg sai automaattisen pelirangaistuksen päähän kohdistuneesta taklauksesta ja sekavanoloinen Hietanen hoiperteli pukukoppiin.

–En sano siitä taklauksesta mitään. Hietanen ei ole kunnossa, mutta ei ole minun tehtäväni kommentoida pelaajien terveystilannetta, Jukurien päävalmentaja Risto Dufva murahti.

–Missään nimessä ei olisi pitänyt taklata siinä tilanteessa, Ässien kollega Jyrki Aho myönsi.

Ässähyökkääjä Sami Lähteenmäki sanoi katsoneensa taklauksen videolta.

–Rapatessa roiskuu ja ihmisille sattuu virheitä. En missään nimessä usko, että Matti yritti vahingoittaa vastustajaa, Lähteenmäki muotoili.

Ässien hyökkääjien peluutus kärsi suihkukomennuksesta, mutta yhtä lailla Jukurien puolustus joutui entistä kovemmalle yhden miehen pudotessa pois.

–Vaihtorytmi siinä hieman katoaa, mutta muut äijät joutuivat tällä kertaa tuplaamaan, en minä, Lähteenmäki sanoi seurauksista.

–Meidän puolustajamme joutuivat aika koville sen tilanteen jälkeen. Urakoimme loppupelin viidellä pakilla, Dufva muistutti.


Lue myös nämä


Kommentit (9)

  • Nimetön

    Kovaa peliä tämä jääkiekko, toisille sitten sopii paremmin se kaukalopallo.

  • Nimetön

    Seurasin Espoon pelejä kun Aho oli valmentaja. Silloinkin tapahtui törkeyksiä ja Aho antoi ilmeisesti ohjeita rumaan peliin. Ei pelaaja aina tee niitä taklauksia niin kovaa ellei joku anna ohjeita vahingoittaa vastustajaa. Tämä on tv-kuvan perusteella huomattua käytöstä pelaajissa. Valmentaja pelkää, että joukkueensa häviää ja sitten otetaan rumat otteet jotta voitaisiin sekoittaa vastustajan peli.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio